ALGEMENE VOORWAARDEN

Uitvoeringsvoorwaarden.

Alle behandelingen worden, volgens de wens en in overleg met de klant, uitgevoerd door studio JuliStyle.

De klant dient zich in goede gezondheid aan te bieden voor alle behandelingen bij Studio Julistyle en deze op de hoogte te brengen indien hij/zij aan bepaalde allergieën lijdt.

Studio Julistyle kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de gezondheidstoestand van de klant op het ogenblik van de behandeling.

Indien er bepaalde gezondheidsproblemen zijn bij de klant, dient deze dit te melden aan Studio Julistyle.

Als de klant zijn afspraak niet kan nakomen, kan hij deze kosteloos annuleren op voorwaarde dat dit 24 uur op voorhand gebeurt, zo niet zal een vergoeding van 50€ worden aangerekend aan de klant.

In geval van ontevredenheid vanwege de klant, over de door Studio JuliStyle gegeven behandeling, kan deze in overleg met de klant gratis opnieuw gegeven worden. Terugbetalingen gebeuren echter niet.

Door onze strenge hygiënische redenen is het niet toegestaan om huisdieren mee te brengen naar de Studio.

Daar wij ons 100% willen concentreren op onze klant is het ook niet toegestaan om kinderen, jonger dan 10 jaar, mee te brengen tijdens de behandeling.

Betalingen.

Alle betalingen dienen volledig voldaan te zijn na iedere behandeling. Er worden geen kredieten toe gestaan.

Bij alle opleidingen dienen de betalingen te gebeuren voor het starten van de opleiding, indien het bedrag niet tijdig op de rekening staat dient er een betalingsbewijs voorgelegd te worden.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Alle betalingen en voorschoten mogen gestort worden op deze rekening:

  • IBAN : BE12 7350 2627 8092
  • BIC : KREDBEBB
  • JULIJA SCERBAKOVA

De volgende betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar in Studio Julistyle: contant, mobiel betalen via app systeem, met Payconiq of eventueel per overschrijving.

Bij bepaalde procedures kunnen extra kosten aangerekend worden, bv. gebruik van extra materiaal (de klant wordt hiervan vooraf op de hoogte gebracht).

Reserveringen.

Reserveringen kunnen zowel telefonisch (+32 485 52 70 63) als online (https://www.treatwell.be/salon/studio-julistyle/) gebeuren. We raden wel aan om dit zoveel mogelijk online te doen zodat de klant meteen kan zien welk tijdstip en dag voor hem/haar het beste past.

Wettelijke garantie.

Alle diensten worden uitgevoerd volgens de normen en regels, opgelegd door het ministerie van economie.

Alle diensten worden ook uitgevoerd door gediplomeerd personeel, erkend door het ministerie van economie

Privacy

Alle gegevens van de klant kunnen door Studio JuliStyle gebruikt worden in overeenstemming met het privacy beleid van Studio JuliStyle.

Rechten van Studio JuliStyle

Alle activiteiten van Studio Julistyle zijn auteursrechterlijk beschermd.

Voor alle geschillen zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen bevoegd.